Bagagerumsmarked 2014 på Søtorvet Silkeborg

  

Adresse: Søtorvet 1, 8600 Silkeborg, Danmark

 
 

Fra udendørs til indendørs (i møgvejr)!

Har man booket og betalt for stadeplads/-pladser til det udendørs marked på Søtorvet i Silkeborg, og vejret viser sig fra sin allerværste side, behøver man ikke give op og blive hjemme. Hvis man møder op på det udendørs marked senest kl. 8.30, kan man få udleveret et ombytningskort, som giver ret til deltagelse i det indendørs marked samme dag i Silkeborg.

Kortene uddeles efter ”først til mølle” princippet i det omfang, der er ledige pladser på det indendørs marked. Man kan ikke blot møde op på det indendørs marked, man skal omkring det udendørs marked og have godkendt booking/betaling, hvorefter man får udleveret ombytningskortet.

Ombytningsretten gælder kun samme dag, og man får tildelt det antal pladser indendørs, som man har booket udendørs. Stadepladserne på det indendørs marked er ca. 6m2 (2x3m). Der er tidligst adgang til det indendørs marked fra kl. 8.

Ombytningsretten gælder ikke modsat, man kan ikke ombytte indendørs booking med en udendørs plads i Silkeborg, i tilfælde af flot solskinsvejr! Hvis man som indendørs sæsonkræmmer gerne vil deltage på det udendørs marked i Silkeborg en dag, så må man booke og betale for denne plads.

 
 
 
Markedsdage 2014:
 
Søndage 6., 13. & 20. April
Søndage 4., 11. & 18. Maj
Søndage 1., 8. & 15. Juni
Søndage 6., 13. & 20. Juli
Søndage 3. & 10. August
Søndage 7., 14. & 21. September
Søndage 5., 12. & 19. Oktober
 
 

Åbningstider for udendørsmarked
9-16 Publikum
7-17 Stadeholdere

 
Tøm loft eller kælder, kom og sælg sagerne - nyt, brugt eller gammelt gør ingen forskel
næsten alt købes og sælges.